zondag 21 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die illegaal op het eiland verblijft. Hij is afkomstig uit Venezuela, meldt Korps Politie Curaçao.

Agenten kregen rond 01.00 uur een melding, dat er assistentie verleend moest worden bij een gebouw aan de Mohikanenweg. Twee mannen zouden verdacht gedrag vertonen, waarop de politie besloot om in te grijpen.

Tijdens de controle bleek een van de twee mannen niet over de juiste papieren te beschikken en dus illegaal op het eiland te zijn. Hij is ter plekke gearresteerd voor overtreding van de Wet op Toelating en Uitzetting. Wie de andere man was en of hij een inwoner is van Curaçao, is niet bekendgemaakt.

De Venezolaan is voorgeleid aan de officier van Justitie en hij zit vast tot hij het land wordt uitgezet.