woensdag 24 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft twee mannen aangehouden in verband met een ontvoering die vrijdag plaatsvond. Dat meldt het Korps Politie Curaçao op zondag. 

Het gaat om een 27-jarige man en een 57-jarige man. Zij dwongen het slachtoffer om vrijdagavond rond 22.00 uur aan de Kaminda Jose Anthonia in een auto te stappen. Volgens de politie mishandelde het duo het slachtoffer en beroofde hem van zijn bezittingen. 

Het slachtoffer zou kans hebben gezien om te ontsnappen in de buurt van Roi Santu. Hij verstopte zich ‘s nachts en ging ‘s ochtends  naar een huis in Kaya Lèptòp om hulp te vragen.

Personeel van de afdeling Criminaliteit deed zaterdagmiddag samen met eenheden van de politiepost Montaña invallen op twee adressen aan de Kaya Navigator en Kaya Gramofon. Daar werd een van de verdachten aangehouden op basis van verboden vuurwapenbezit en de ander voor ontvoering. Op een van de adressen trof de politie ook een geladen pistool aan en heeft het vuurwapen in beslag genomen. 

Beide verdachten zijn voorgeleid aan een officier van justitie en zitten vast in afwachting van het onderzoek.