maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Curaçao Airport Holding (CAH) werkt aan een nieuwe directe verbinding naar Argentinië. Dat bevestigt Priscilla Circkens, hoofd Strategie Officer van CAH tegenover Nu.cw. 

De nieuwe route wordt dit jaar nog gerealiseerd, echter kan Circkens nog niets zeggen over van en naar welke Argentijnse stad er wordt gevlogen. Ook over wanneer de vluchten precies plaats zullen vinden kan nog niks bekendgemaakt worden.

CAH zegt in een markt met het Zuid-Amerikaanse land te geloven en werkt aan promotie voor Curaçao. “We zijn bezig met meerdere campagnes in samenwerking met Sueno Paraiso waarin we influencers van meerdere bekende tv-zenders, radiostations en social media naar Curaçao laten komen. Zo maken zij kennis met het eiland en wordt het gepromoot”, aldus Circkens. 

De nieuwe directe verbinding is een samenwerking tussen CAH, Curacao Tourist Board, Sueno Paraiso en Curaçao Airport Partners.