maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een team van de Nationale Ombudsman komt weer naar Bonaire toe. Inwoners kunnen gratis langskomen om een vraag te stellen of een klacht in te dienen over (overheids)instanties. Dit geldt ook voor vragen of klachten voor de Kinderombudsman.

Mensen met vragen of klachten over bijvoorbeeld het Openbaar Lichaam Bonaire, de Belastingdienst, het Korps Politie Caribisch Nederland of SZW kunnen op het spreekuur langskomen.

De spreekuren zijn op woensdag 28 februari van 09.00 uur tot 11.30 uur in Jong Bonaire en donderdag 29 februari van 14.30 uur tot 16.30 uur bij Fundashon Cocari in Rincon. Ook op zaterdag 2 maart vindt er een spreekuur plaats van 09.00 uur tot 11.30 uur bij Jong Bonaire. Bij alle spreekuren kan Nederlands, Papiaments, Spaans of Engels gesproken worden.

De Ombudsman is van 28 februari tot en met 2 maart op het eiland.