woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Stichting Laatste Reis is een feit. De stichting is opgericht als retreat voor mensen waarvoor herstel niet meer mogelijk is en moet een veilige en unieke omgeving bieden om samen met dierbaren zoals familie of vrienden een laatste bijzondere reis te maken.

Het doel van Stichting Laatste Reis is naar eigen zeggen ‘het vervullen van de behoefte aan begeleiding van palliatieve personen om samen met hun naasten het leven in liefde, rust en vrede los te kunnen laten’. De deelnemers worden gedurende deze retraite begeleid in het omgaan met emoties. 

“Villa Aventura is voor ons een nieuw startpunt om mensen in hun laatste dagen te helpen verbinding te maken en volledig in het hier en nu te leven”, aldus oprichters Rosalie Tordoir en Ralph de Kreij.

Het retreat vindt plaats in Villa Aventura op Bonaire en duurt acht dagen. In die tijd komen diverse thema’s aan bod. In augustus 2023 is Stichting Laatste Reis officieel opgericht en heeft het de ANBI (algemeen nut beogende instelling. Een ANBI zet  zich volledig in voor het algemeen belang, red) status ontvangen.

1 reactie

  • This is a really good place to read, and I’ve bookmarked it for later. I’m curious how much effort goes into making a webpage this excellent and instructive.

Plaats een reactie