zondag 21 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het ministerie van Financiën is klaar om naar de Staten te gaan om informatie te geven over het hoofdlijnenakkoord van Ennia. Dat maakt het ministerie in een Facebookpost bekend. 

Zodra de Staten op de hoogte zijn, kan de gemeenschap volgens het ministerie worden geïnformeerd. 

Nu.cw schreef op 21 december al over de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) en de regeringen van Curaçao en Sint Maarten die samen een akkoord hebben bereikt over een oplossing van de problemen bij ENNIA. Het akkoord zorgt ervoor dat er geen korting plaatsvindt op polissen van ENNIA Caribe Leven N.V. (ECL). De implementatie van deze oplossing is echter nog afhankelijk van de vereiste goedkeuringen volgens de wet- en regelgeving van Curaçao en Sint Maarten.

Wanneer het ministerie de Staten precies gaat informeren, wordt niet bekendgemaakt.