vrijdag 14 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De trailer van de Nederlandse oorlogsfilm ‘Invasie’ is uitgebracht. De trailer geeft een klein stuk van de verhaallijn weg, namelijk dat Curaçao en Aruba vanuit het niets worden aangevallen door een dictatoriaal buurland. Wanneer het conflict in rap tempo escaleert, is het aan drie jonge mariniers om het verschil te maken. 

Naast bekende namen van acteurs zoals Tarikh Janssen, Jasha Rudge en Gijs Scholten van Aschat, zijn er in de film ook bekende plekken en organisaties van Curaçao te zien. Zo zijn Mambo Beach en vliegtuigen van de Kustwacht Caribsch gebied te zien. 

De film is geregisseerd door Bobby Boermans, dezelfde regisseur als Mocro Maffia en het Gouden Uur. Invasie staat voor 28 maart gepland in de bioscopen. Of de film ook op Curaçao gaat draaien, is nog niet bekend.