woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Jandino Asporaat komt met zijn theatershow ‘Judeska Airlines’ naar Curaçao. Dat maakt het Huis Van Asporaat Producties bekend.

De theatershow gaat over Judeska die een nieuwe baan heeft. Nadat zij voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten: verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte.

Judeska Airlines wordt 11, 12, en 13 januari gespeeld in het World Trade Center in Piscadera. De kaartverkoop start op 1 december. Tickets zijn te koop via Caribbean Ticketshop, bij Van den Tweel Zeelandia, Mensing’s Caminada of een van de 31 Tu Y Yo filialen.