woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een man is gisteren doodgeschoten aan de Kaya Tamburero, in Kirindongo Abou. Alles lijkt erop dat het gaat om een drive-by shooting.

Voorlopige informatie wijst erop dat er is geschoten vanuit een witte Hyundai zonder kentekenplaat en geblindeerde ramen. Politie en ambulancepersoneel kwamen ter plaatse, maar konden niks meer voor de man doen. De witte Hyundai zou al meerdere dagen zijn gezien in de omgeving. 

Het slachtoffer zou recentelijk uit Nederland zijn gekomen om samen met vrienden een bedrijf te starten. Vorig jaar kwam de man in aanraking met justitie nadat bolletjes cocaïne in zijn lichaam opengegaan waren op het vliegveld. Toen hij moest voorkomen, keerde hij terug naar Nederland en is pas sinds een paar dagen weer op Curaçao.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om informatie te delen.