woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De vrouwelijke voetbalselectie neemt het donderdagmiddag in een uitwedstrijd op tegen Anguilla. Als de dames winnen, worden zij winnaar van groepspoule C en promoveren ze naar poule B.

Federashon Futbòl Kòrsou laat weten dat de dames woensdag hun laatste training hebben gehad en klaar zijn voor het duel. De wedstrijd begint donderdag om 16.00 uur in het Raymond E. Guishard Technical Centre Stadium. In het vorige duel tegen Anguilla wisten de dames met 5-2 te winnen.

Het vrouwenteam neemt het maandagavond thuis op tegen de Kaaimaneilanden. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er volgens Federashon Futbòl Kòrsou muziek aanwezig zijn en na afloop zal de bar een uur extra geopend zijn. 

Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop op de online ticketshop ‘Tibba’. De aftrap is maandag om 20.00 uur in het Reginaal Jean Francisca Stadion.