donderdag 30 november 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Curaçao heeft een belastingverdrag ondertekend met de Republiek San Marino. Het verdrag is ter voorkoming van dubbele belastingheffing tussen Curaçao en San Marino.

Het verdrag, ontstaan na intensieve samenwerking tussen het ministerie van Financiën, Dienst Buitenlandse Betrekkingen en het ministerie van Buitenlandse Zaken, regelt de belastingheffing op inkomsten van inwoners van beide landen. Dit verdrag bevat tevens bepalingen ter voorkoming van belastingontduiking en -ontwijking, uitwisseling van gegevens en bijstand bij belastinginvordering.

De ondertekening is volgens minister van Financiën, Javier Silvania (MFK) een stap in de richting van het belastingverdragennetwerk van Curaçao, gericht op duurzame economische ontwikkeling. De tekst van het verdrag wordt binnenkort gepubliceerd in het Tractatenblad en treedt in werking na de nationale goedkeuringsprocedures in het Koninkrijk en San Marino.

De ceremonie vond plaats in het Palazzo Begni gebouw in San Marino. 

1 reactie

  • Wat moeten we daar nu weer mee. De zoveelste nutteloze actie van onze regering. Net zoals Cooper’s kerstversiering. ANG. 500.000 vrijgemaakt. Die troep die er nu wordt geplaatst kost hooguit ANG. 30,000. En waar is de rest van het geld dan gebleven???

    Slaap maar lekker verder Curacao……

Plaats een reactie