woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Liefhebbers voor een vakantie naar de Verenigde Staten kunnen hun geluk niet op binnenkort: er komt een extra airline voor vluchten van Miami naar Curaçao en terug. Dit verklaarde minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) vrijdag aan Nu.cw. Over de naam van de vliegmaatschappij liet hij zich niet uit.

Hiermee komt er hoogstwaarschijnlijk een einde aan de extreem dure vliegtickets. Op dit moment is American Airlines de enige vliegmaatschappij die van en naar Miami vlieg, waardoor een vliegticket al gauw rond de 600 dollar kost. 

In verband met veel concurrentie, kon Cooper nog niks bekendmaken over welke airline het gaat worden. Curaçao wordt steeds populairder onder Amerikanen. Zij trekken voornamelijk naar de grote resorts zoals Sandals, Dreams, Mariott en Corendon Mangrove Beach Resort. 

Wanneer duidelijk wordt welke airline het wordt en vanaf wanneer de vluchten van start gaan, is onbekend.