vrijdag 10 mei 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Curaçaose vrouwenelftal heeft maandagavond met 5-2 gewonnen van Anguilla. Met de winst van dit doelpuntrijke duel staat Curacao bovenaan in groep D van de Concacaf-League.

De eerste drie goals voor Curaçao volgden snel op elkaar in de eerste helft. In de 5e minuut scoorde Kadisha Martina de eerste goal. In de 12e minuut volgde de 2-0 door Taïsha Hansen. Sadéyah Rosa liet het net in de 17e minuut bollen voor de 3-0.

Dat was voor Anguilla het moment om iets terug te doen. In de 32e minuut werd het 3-1. In de tweede helft kwam Curaçao al vrij snel weer tot scoren, waarbij ook deze goals dicht op elkaar zaten. In de 60e minuut scoorde Richardson de 4-1, gevolgd door de 5-1 die weer vanaf de voet van Hansen kwam.

Anguilla deed nog een poging om zich niet te laten kennen, waardoor de 5-2 in de slotfase nog viel. Curaçao heeft met deze winst zes punten uit twee wedstrijden, waarmee ze een uitstekende uitgangspositie hebben voor de volgende reeks wedstrijden in de Concacaf-League.