maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Jetair Caribbean hervat haar vluchten tussen Curaçao en Bonaire. Van maandag tot en met zondag bieden ze tweemaal daags vluchten aan, met uitzondering van zaterdag. Dat meldt Jetair Caribbean op Facebook. 

De vluchten vormen een aanvulling op het bestaande aanbod van luchtvaartmaatschappijen zoals EZ Air en Divi Divi Air. De prijzen variëren van 125 dollar voor het goedkoopste enkele reistarief tot 145 dollar voor het duurste tarief. Bovendien zijn wijzigingen in aangekochte tickets relatief kostbaar, met een prijs van 75 dollar.

De ochtendvlucht gaat op maandag, woensdag en vrijdag en vertrekt om 8.25 uur. Op dinsdag, donderdag en zondag vertrekken de eerste vluchten om 10.55 uur ‘s ochtends. De avondvlucht gaat om 18.20 uur de lucht in.

De vluchten zullen worden uitgevoerd met een ATR-42 Turboprop vliegtuig met 48 beschikbare stoelen aan boord.