vrijdag 1 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Fase 1 van het Bonairiaanse wegenproject, ter verbetering en onderhoud van Kaya Aruaco verloopt vlot. Dinsdag begon de aannemer met het aanbrengen van asfalt en vandaag is de klus al voltooid, zo meldt Openbaar Lichaam Bonaire. 

Eerder deze maand kondigden gedeputeerde Hennyson Thielman (MPB) en zijn collega-gedeputeerde Pablo ‘James’ Kroon (UPB) de start van de eerste fase aan. 

De weg leidt onder andere naar de vestiging van Curoil en is van groot belang voor de lokale bevolking, bedrijven en werknemers. Vooral tijdens regenperiodes is een goede toegangsweg essentieel. “De werkzaamheden zijn volgens plan en naar tevredenheid uitgevoerd”, aldus Openbaar Lichaam Bonaire. 

Thielman meldt dat fase twee, gericht op verdere verbeteringen en onderhoud tot aan de kruising met Nort’i Saliña, binnenkort zal beginnen.

Beeld: Facebook The Bonaire Reporter