maandag 18 september 2023 16:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 september 2023

Op Marinebasis Parera zijn veertien aspirant-kustwachters erkend voor het succesvol afronden van hun opleiding. Ze ontvingen hun Kustwachtcertificaat en diploma voor Buitengewoon Agent van de Politie.

Walter Hansen, de directeur van de Kustwacht Caribisch Gebied, en Alpha Falbru, de directrice van het Opleidingsinstituut Rechtshandhaving en Veiligheidszorg (ORV), waren aanwezig om de certificaten uit te reiken.

De kersverse kustwachters zullen operationele taken gaan uitvoeren op de kustwacht steunpunten op Sint Maarten, Curaçao en Aruba. Na een jaar intensieve training zijn ze klaar om hun rol te vervullen bij het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de wateren in het Caribisch gebied.

Beeld: Facebook Kustwacht Caribisch Gebied
-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram