zondag 14 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Op Marinebasis Parera zijn veertien aspirant-kustwachters erkend voor het succesvol afronden van hun opleiding. Ze ontvingen hun Kustwachtcertificaat en diploma voor Buitengewoon Agent van de Politie.

Walter Hansen, de directeur van de Kustwacht Caribisch Gebied, en Alpha Falbru, de directrice van het Opleidingsinstituut Rechtshandhaving en Veiligheidszorg (ORV), waren aanwezig om de certificaten uit te reiken.

De kersverse kustwachters zullen operationele taken gaan uitvoeren op de kustwacht steunpunten op Sint Maarten, Curaçao en Aruba. Na een jaar intensieve training zijn ze klaar om hun rol te vervullen bij het handhaven van de veiligheid en het bewaken van de wateren in het Caribisch gebied.

Beeld: Facebook Kustwacht Caribisch Gebied