zaterdag 2 maart 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Canadese luchtvaartmaatschappij WestJet start vanaf eind oktober met een winterschema naar Curaçao. Dat maakt het Curaçao Tourist Board (CTB) bekend. 

Het winterschema van WestJet start op 29 oktober 2023 met één directe vlucht per week tussen Toronto en Curaçao op zondag. Van 18 december tot 1 april 2024 worden de vluchten tussen Toronto en Curaçao opgeschroefd naar twee keer per week, op zondag en maandag. De vluchten zullen daarna weer één keer per week uitgevoerd worden.

Volgens het CTB worden er twee vluchten per week uitgevoerd vanwege de grote vraag naar vluchten naar Curaçao. “De extra vluchten zorgen voor een betere verbinding voor zowel de lokale bevolking als Canadezen”, aldus het CTB.

Het winterschema duurt tot 5 mei 2024.