vrijdag 29 september 2023 05:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 september 2023

De politie moest donderdagmiddag in actie komen voor een overval op een student bij de University of the Dutch Caribbean (UDC). Het incident vond plaats ter hoogte van het schoolterrein bij winkelcentrum Promenade, zo meldt de Èxtra.

De overvallers kwamen volgens de krant aanrijden in een witte Kia Picanto, waarbij ze uitstapten en probeerden de ketting van de student af te rukken. Na de melding zijn agenten ter plaatse gekomen om de situatie in kaart te brengen. Uit een verklaring van de school bleek dat het de overvallers niet is gelukt om de ketting mee te nemen. De student wist de dieven af te schudden en is vervolgens de school weer ingelopen.

De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven voor de witte Kia Picanto. Ook is het kentekennummer doorgegeven aan de school. UDC laat aan de krant weten dat er in 25 jaar nog nooit iets is gebeurd, en geeft aan dat het terrein goed beveiligd is.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram