vrijdag 29 september 2023 05:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 september 2023

Maar liefst 25 bekende tiktokkers uit Amerika en Canada beleefden dinsdag voor een moment het carnavalsfeest op Curaçao. De social-media fanaten proberen met hun tiktok-filmpjes hun landgenoten ervan te overtuigen om Curaçao te bezoeken. 

Hierbij is een grote rol weggelegd voor het Curaçao Tourist Board (CTB). Zij begeleiden de groep de komende dagen, om hen al het moois wat Curaçao te bieden heeft te laten zien. Dit begon dus dinsdag met een groot feest in Punda waarbij een brassband aanwezig was en een groep dansers in carnavalkostuums. 

Verder meldt de Amigoe dat de influencers ook Otrobanda bezoeken en bij verschillende restaurants gaan eten. Daarnaast worden de stranden van Curaçao volgens CTB zeker niet overgeslagen. De tiktokkers hebben per persoon meer dan tienduizenden volgers, wat een flinke opsteker kan zijn voor de toeristensector. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram