woensdag 13 september 2023 17:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 september 2023

Het radioprogramma Op de Klippen op het Bonairiaanse radiostation Mega HitFM ging afgelopen zaterdag over het nieuws van de dag. Samen met gast-presentator Nina Kwakman werden weer onderwerpen besproken die de afgelopen week the talk of the town waren. Zoals altijd waren er ook gasten.

Twee medewerkers van de dienst publieke gezondheid vertelden over een grootschalig gezondheidsonderzoek onder jongeren tussen 13 en 17 jaar. Hierbij gaat het niet alleen over lichamelijke gezondheid, maar ook om mentale gezondheid. De medewerkers vertelden uitgebreid over hoe strikt de anonimiteit van de gegevens is gewaarborgd, zodat alle deelnemers vrijuit de vragen kunnen beantwoorden.

Daarnaast kwam journalist en columnist Auke van der Berg vertellen over de rotonde in de Kaya Amsterdam, die maar geen rotonde wilde worden. Zijn feuilleton van negen afleveringen hierover is een spannend vervolgverhaal. Via de telefoon vertelt hij vanuit Nederland hoeveel moeite het kost om op Bonaire een dergelijk verhaal echt boven tafel te krijgen. Het sleutelwoord daarbij is: Angst.

Gasten: Nina Kwakman, Giramin Marchena, Anésty Piekeur en Auke van der Berg.

Samenstelling en presentatie: Michiel van Bokhorst, Martijn Hisschemöller.

Luister de Podcast hier.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram