zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft dinsdag een 41-jarige man aangehouden die mogelijk betrokken is bij een eerdere zaak van diefstal van koperen kabels. De man zou kabels hebben gestolen vanaf zijn werkplek, zo schrijft Korps Politie Curaçao in een persbericht.

De werkplek van de man is een nutsbedrijf aan de Dokweg, waarschijnlijk Aqualectra, maar de politie noemt het bedrijf niet bij haar naam. Er is nog steeds een lopend onderzoek over de vorige zaak, en met de aanhouding van deze man is de politie weer een stapje dichterbij. 

Het onderzoek gaat volgens de politie door.

Koperdieven slaan de laatste weken vaak hun slag. Nu.cw schreef vorige maand nog over een voorval van diefstal van koper aan de Nieuwe Pareraweg. Hierbij heeft de politie de dieven niet weten te pakken.