zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Studenten van het International Hospitality & Tourism Management (IH&TM) programma van de Universiteit van Curaçao (UoC) gingen onlangs aan boord bij het Celebrity Equinox-cruiseschip. Zo konden de studenten inzichten opdoen uit de cruiseline sector. 

De sessie is een uitbreiding van de cursus ‘Current Practices in the Airline and Cruise Line Industry’. De studenten kregen een kijkje op verschillende afdelingen, observeerden de operaties die achter de schermen plaatsvonden en kwamen in contact met de bemanning en kapitein van het schip. 

Het programma moet de studenten theoretische kennis bieden met inzichten uit de praktijk om hen voor te bereiden op leiderschapsrollen in de horeca- en toerisme sector.

Docent Janine van Kimmenaede zegt over de praktijkervaring: “De Celebrity Equinox-dag bood inzichten van onschatbare waarde, waardoor het perspectief van onze studenten op gastvrijheid en cruise management werd verrijkt.”

De Royal Caribbean Group’s Celebrity Equinox staat hoog aangeschreven vanwege zijn luxe voorzieningen en onberispelijke service.