dinsdag 12 september 2023 16:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Britt van Garderen
|
12 september 2023

De politie van Bonaire heeft een roerige week achter de rug. Er vonden meerdere aanhoudingen plaats voor bedreigingen met de dood. Daarnaast vonden er meerdere mishandelingen plaats en kwamen er meldingen van diefstal binnen. Zo meldt Korps Politie Caribisch Nederland dinsdag. 

Een 20-jarige man werd aangehouden wegens het bedreigen van de politie met de dood. Wanneer dit plaatsvond, meldt de politie niet. 

Een 29-jarige man werd donderdagmiddag aangehouden wegens bedreiging van twee mensen met de dood en het vernielen van een auto. In verband met de zaak vond er een huiszoeking plaats. Tijdens de huiszoeking werden contant geld, zakjes met vermoedelijk verdovende middelen, een telefoon en een auto in beslag genomen. 

Een 25-jarige man werd zondag aangehouden voor mishandeling van een vrouw. 

In de nacht van zondag op maandag werden een 25-jarige en 34-jarige man aangehouden na betrokken te zijn geweest bij een mishandeling. 

Verder werden er meldingen gedaan van diefstal. Zaterdag werd aangifte gedaan van diefstal uit een accommodatie aan de Kaya Yuma. Ook werd er aangifte gedaan van diefstal van een vlag die dinsdag werd gestolen. De vlag hing aan een lantaarnpaal aan de Kaya Internashonal. Het gaat om een Russische vlag.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram