donderdag 28 september 2023 23:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 september 2023

De Atlanta Braves hebben zaterdag een bijzonder eerbetoon gebracht aan de legendarische honkballer Andruw Jones door zijn rugnummer 25 officieel met pensioen te laten gaan. Dit betekent dat geen enkele speler van de Amerikaanse honkbalclub ooit nog dit nummer zal dragen.

Tijdens het eerbetoon werd de Curaçaose speler in het bijzijn van de clubvoorzitter en voormalige teamgenoten, Tom Glavine en Chipper Jones, geprezen als de beste center fielder die ze ooit hebben zien spelen. 

Inmiddels is Jones al negen jaar geleden met zijn honkbalcarrière gestopt. Hij heeft in totaal meer dan twaalf jaar voor de club gespeeld.

-- Advertentie --

One comment on “Rugnummer 25 van Andruw Jones met pensioen bij Atlanta Braves”

  1. Hij is het hartstikke waard. Als jongen van 17 jaar, in Amerikaan and 18 jaar in the MLB. Vol energie, niets was onmogelijk, hij ging er altijd voor, al betekende het een muur rennend beklimmen om een bal te vangen⚾️. Heel trots van onze Kid from Curaçao zoals hij genoemd werd. Volgend jaar is het MLB HOF✨️

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram