donderdag 28 september 2023 22:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 september 2023

Ongeveer 79 Amerikaanse radiostations met een bereik van 93 belangrijke markten in de Verenigde Staten en Canada hebben Curaçao gepromoot op de radio. Dat maakte Sandals Resort donderdag bekend. 

In totaal werden zo'n 15 miljoen luisteraars in Noord-Amerika bereikt. De radio dj's verruilden hun studio's in Amerika voor Curaçao waar ze hun luisteraars informeerde over de cultuur van het eiland en vertelden over Sandals Royal Curaçao, waar de dj’s verbleven. 

De radioreportages werden gesponsord door het Curaçao Tourist Board (CTB) en CTB-executive Jacqueline Sybrandy-Held sprak op de Amerikaanse radio over het eiland en het werk van CTB. De promotie vond van 21 augustus tot en met 1 september plaats.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram