vrijdag 29 september 2023 05:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 september 2023

Het aantal notariskantoren moet worden uitgebreid. Dat stellen Statenleden Giselle Mc William en Steven Martina van de MAN-fractie in een gewijzigde Landsverordening Notarisambt die naar de Staten is gestuurd.

Curaçao telt op dit moment tien notariskantoren, dat moeten er volgens de Statenleden vijftien worden. De aanpassing zou vooral te maken hebben met enorme vertragingen bij notariskantoren. Naast lange wachttijden worden ook nauwelijks nieuwe opdrachten aangenomen.

Niet alleen de bevolking, maar ook makelaarskantoren lopen tegen deze problemen aan.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram