vrijdag 1 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De ‘floating pier’ ter hoogte van het Bonairiaanse Parke Tului zal vrijdag tot en met zondag drukker zijn dan gebruikelijk. Dit in verband met een water-polo weekend dat wordt gehouden. Dat meldt Indebon.

De organisatie vraagt gebruikers van de pier en waterpoloërs om rekening te houden met elkaar. Het weekend vindt plaats op vrijdag 8 september van 15.00 tot 18.00 uur, zaterdag 9 september van 15.00 tot 18.00 uur en zondag 10 september van 09.00 tot 12.00 uur. 

Twee keer per jaar wordt er een uitwisseling georganiseerd tussen de waterpoloërs van Bonaire Barracudas en Orca’s Curaçao. Er worden onderling wedstrijden gespeeld en er is de mogelijkheid voor coaches en trainers om kennis met elkaar uit te wisselen. Daarnaast moet de uitwisseling zorgen voor binding tussen de jeugd van Bonaire en Curaçao.