maandag 11 september 2023 19:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 september 2023

Jetair Caribbean stopt met het uitvoeren van vluchten tussen Curaçao en Suriname. Dat meldde eigenaar Antonio Ribeiro vandaag op Radio Mas. 

"De kosten voor de verbinding zijn te hoog en leveren moordende concurrentie op voor de route met Sint Maarten" aldus Ribeiro. Volgens de eigenaar van de maatschappij gaat het echter wel om een tijdelijk besluit en wordt de route naar verwachting in de toekomst hervat. 

Eind 2022 haalde de maatschappij ook al een streep door de lijndienst tussen Curaçao en de Dominicaanse Republiek. Jetair vliegt op dit moment nog op Sint Maarten, Jamaica en Medellín. Binnenkort komt daar Venezuela bij en misschien ook de Colombiaanse stad Cali. 

De voorlopig laatste vlucht vanuit Curaçao naar Paramaribo vindt op 18 oktober plaats. Jetair begon in 2022 met vluchten naar Suriname. Op de website van de maatschappij is de laatste vlucht vanuit Curaçao naar Bonaire op 17 oktober te boeken.

-- Advertentie --

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram