vrijdag 29 september 2023 04:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 augustus 2023

Het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) is tot een gezamenlijke visie gekomen met vakbonden BTG en ABVO van Selikor. Alle partijen zijn het erover eens dat afvalbeheer duurzamer moet in de toekomst. 

Volgens het ministerie is er bij beide vakbonden het bewustzijn dat er een andere aanpak moet worden gebruikt om de economische groei te onderhouden, maar ook aandacht te besteden aan het behoud van de natuur.

Hiervoor is nieuwe wetgeving onderweg, waar het ministerie van GMN, BTG en ABVO hun mening over hebben gegeven. Dit is in het belang van alle deelnemende partijen, omdat ze vanuit die gestelde kaders weten waar ze aan toe zijn en hoe ze moeten handelen.

De bijeenkomst werd als ‘vruchtbaar’ omschreven, waarbij de toekomst van de Curaçaose samenleving de rode draad was. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram