woensdag 17 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De opening van de eerste Art Week van Kaya Kaya Festival vond maandag plaats. De voorbereidingen in aanloop naar het festival zaterdag zijn nog in volle gang. Zo werden de laatste muurschilderingen afgemaakt en nog enkele details bijgewerkt. Nu.cw was bij de opening en liep de route mee langs de verschillende kunstwerken.

Voor de zesde editie van Kaya Kaya exposeren zo’n veertig kunstenaars in negenentwintig huizen door heel Ser’i Otrobanda. De kunstwerken en Art Houses zijn tot en met zondag te bezoeken. 

Tijdens een rondleiding voor de pers, stakeholders en sponsors werd stilgestaan bij de kunstwerken. Nu.cw sprak met verschillende kunstenaars over hun creaties en met organisator Kurt Schoop over wat Kaya Kaya voor Curaçao betekent.