vrijdag 29 september 2023 05:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
30 augustus 2023

De opening van de eerste Art Week van Kaya Kaya Festival vond maandag plaats. De voorbereidingen in aanloop naar het festival zaterdag zijn nog in volle gang. Zo werden de laatste muurschilderingen afgemaakt en nog enkele details bijgewerkt. Nu.cw was bij de opening en liep de route mee langs de verschillende kunstwerken.

Voor de zesde editie van Kaya Kaya exposeren zo'n veertig kunstenaars in negenentwintig huizen door heel Ser'i Otrobanda. De kunstwerken en Art Houses zijn tot en met zondag te bezoeken. 

Tijdens een rondleiding voor de pers, stakeholders en sponsors werd stilgestaan bij de kunstwerken. Nu.cw sprak met verschillende kunstenaars over hun creaties en met organisator Kurt Schoop over wat Kaya Kaya voor Curaçao betekent.

-- Advertentie --

One comment on “Video | Art Week in aanloop naar Kaya Kaya Festival”

  1. Het is jammer dat het zo duur geworden is voor mij maakt het niets uit maar helaas voor de meeste mensen onbereikbaar geworden, het zou juist een verbintenis moeten zijn, en voor iedereen toegankelijk . Ook voor die 1/3 van de bevolking die ver onder de armoedegrens moeten zien te overleven.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram