vrijdag 29 september 2023 02:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 augustus 2023

De leerlingen van Fundashon Skol Humanista na Papiamentu kunnen het schooljaar niet beter beginnen. Ze hebben nieuwe meubels ontvangen met behulp van stichting Help de Schoolkinderen, een organisatie die zich inzet om gebruikte spullen uit Nederland naar Curaçao te halen. 

De meubels zijn afkomstig van een school uit Maarssendorp. CIBC FirstCaribbean heeft meegeholpen de financiering rond te krijgen om de spullen naar Curaçao te verschepen. De bank heeft eerder ondersteuning geboden aan de stichting, en wil zich daarvoor blijven inzetten, zo schrijven ze in een persbericht.

CIBC FirstCaribbean benoemt het belang voor schoolgaande kinderen om goede faciliteiten te hebben op een school, waaronder ook goede meubels. De bank noemt ook een nieuwe samenwerking met Vereniging Protestants Christelijk Onderwijs (VPCO), zodat ze ook leerlingen van die schoolorganisatie blij kunnen maken met meubilair in de toekomst.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram