donderdag 28 september 2023 22:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 augustus 2023

De eerste studenten zijn van start gegaan met lessen in het leerhotel van Parasasa Hotel Curaçao. Het hotel wordt nu nog gerenoveerd, waardoor leerlingen tot de volledige opening alleen les krijgen in lokalen en nog geen praktijklessen krijgen. Dat verklaart Muryad de Bruin, directeur van Curaçao Tourist Board (CTB) aan het Antilliaans Dagblad. 

De lessen zouden ook op school gegeven kunnen worden, maar volgens de CTB-directeur is er bewust gekozen voor deze leeromgeving. Wanneer Parasasa Hotel volledig opent, krijgen de studenten ook praktijkles. In het leerhotel zijn medewerkers werkzaam om stagiairs te kunnen begeleiden in hun praktijkervaring. 

Het nieuwe concept van het leerhotel is volgens CTB een unieke leeromgeving die zorgt voor beter geschoold personeel in de hospitality- en toerismesector.

-- Advertentie --

One comment on “Lessen in Experience Center Parasasa van start”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram