vrijdag 29 september 2023 05:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 augustus 2023

De politie zoekt nog altijd naar de 16-jarige Magiella Mathilda, geboren in Nederland. De tiener is sinds 16 juli vermist. Dat meldt het Korps Politie Curaçao (KPC). 

Magiella Mathilda verbleef voor vakantie in een woning in Koraalspecht. Ze vertrok van huis en keerde tot op heden niet terug. De tiener is 1,66 meter lang, heeft een tenger postuur, gekruld bruin haar, bruine ogen en een vlinder tatoeage op haar rechtervoet.

De politie waarschuwt dat het verbergen van een persoon voor de autoriteiten een strafbaar feit is. Bovendien roept KPC iedereen die meer informatie over de verdwijning van Magiella heeft, op om contact op te nemen met telefoonnummer 917 of anoniem op telefoonnummer 108. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram