donderdag 28 september 2023 23:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 augustus 2023

Een vrouw is woensdag aan het einde van de middag meerdere keren met een mes gestoken. Dat meldt het Korps Politie Curaçao (KPC).

De politie trof in de Havenstraat in Otrobanda een vrouw aan met steekwonden in haar buik, zij en arm. Uit onderzoek bleek dat de vermoedelijke dader de ex-partner van de vrouw was. Hij was echter nergens te bekennen.

Ambulancepersoneel werd naar de locatie van het steekincident gestuurd vanwege de ernstige toestand van het slachtoffer. Nadat zij gestabiliseerd was, werd ze overgebracht naar de spoedeisende hulp van het Curaçao Medical Center (CMC) voor verdere behandeling.

Direct daarna ging de politie naar het adres van de verdachte. Bij aankomst zag de eenheid de verdachte  in een auto stappen en startte een achtervolging. Uiteindelijk wist de politie de verdachte te stoppen, waarop de verdachte een mes trok en zichzelf verwondde. De eenheid verleende assistentie en wachtte op een ambulance om de verdachte naar het ziekenhuis te brengen.

De verdachte werd daar aangehouden en zit in voorlopige hechtenis in afwachting van het onderzoek.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram