donderdag 28 september 2023 23:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 augustus 2023

Airbnb’s op Curaçao zijn in opmars. In totaal heeft het eiland 3105 verblijven voor gasten, die staan ingeschreven bij het online verhuurplatform. Volgens Amigoe heeft Airbnb deze aantallen onlangs bekendgemaakt in een nieuwe lijst. 

Toch zijn er grote verschillen te bespeuren tussen alle verblijven. Zo kost het goedkoopste onderkomen 12 dollar per nacht en de duurste 2204 dollar per nacht. Het verschil in luxe is dan ook groot, bij de Airbnb van 12 dollar gaat het om een kleine studio, bij de duurste om een zeer luxe villa in Jan Sofat die plaats biedt voor 26 personen. 

De Airbnb’s zitten over het hele eiland verspreid en worden als ruim voldoende beoordeeld door toeristen. Gemiddeld scoort Curaçao een 4,6 van de 5. 

Eerder schreef Nu.cw al dat de vakantieganger die naar Curaçao komt, volgens Curacao Tourist Board, het vaakst kiest voor een verblijf in de vorm van Airbnb of een ander alternatief en dat de meeste toeristen de Nederlandse nationaliteit hebben.

-- Advertentie --

One comment on “Curaçaose Airbnb’s in opmars: 3105 totaal”

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram