donderdag 28 september 2023 22:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 augustus 2023

Een vrouw is vrijdag in de wijk Jongbloed ernstig gewond geraakt door een aanval van drie pitbulls. Zowel haar gezicht als lichaam zijn ernstig toegetakeld, aldus Korps Politie Curaçao.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de vrouw aan het wandelen was en op de Kaya Pronoia werd aangevallen door de pitbulls. De honden kwamen uit een openstaande deur van een huis op de vrouw af rennen om haar vervolgens aan te vallen. Bij het incident ontkwam ook de eigenaar van de honden niet aan de honden en had eveneens bijtwonden.

De wonden waren zo ernstig, dat de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. 

De drie honden werden door de politie in beslag genomen. Intussen heeft de politie ze laten inslapen. 

-- Advertentie --

One comment on “Vrouw ernstig gewond door aanval pitbulls”

  1. Het was verboden om Pitboels te hebben of te fokken. Het is allemaal verwaterd zoals alles hier. Niemand verzekerd hun honden tegen schade asn derden. Dit is echt te gek om los te lopen. Honden laten inslapen en vrouw voor het leven geminkt. Zo lossen we hier het probleem op. Onwijs gek. Man komt met 2 puppys van American boeldogs dat een ieder van houdt en niet gevaarlijk zijn en men laat ze direct inslapen vanwege gebrek aan inentings papieren. Het kan echt niet gekker hier. Echt niet.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram