vrijdag 29 september 2023 05:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 augustus 2023

De politie is maandag begonnen met het uitvoeren van controles op foutparkeren. Dat maakt het Korps Politie Curaçao (KPC) bekend.

Volgens het KPC parkeren steeds meer bestuurders hun voertuigen op plaatsen waar dit niet is toegestaan. De controles worden specifiek uitgevoerd in de Kuiperstraat, Gomezplein en de omliggende buurt.

Wanneer de politie een geparkeerd voertuig ziet op een niet-toegestane plek, krijgt hij een wielklem of wordt een sleepwagen ingezet om de auto te verwijderen. Dit gebeurt op kosten van de bestuurder of eigenaar. Om een voertuig terug te krijgen of vrij te laten geven, dienen eigenaren of bestuurders zich te melden bij het politiebureau in Punda, nadat ze een boete hebben gekregen. 

De politie vraagt mensen om zich aan de verkeersregels te houden en zo een bekeuring te voorkomen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram