woensdag 29 mei 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Daily Meal Program Curaçao wist van alle Caribische deelnemers aan de Appeltjes van Oranje in de eerste ronde de meeste stemmen binnen te slepen. Het Daily Mail Program kreeg bijna drieduizend stemmen, is te lezen op de website van Appeltjes van Oranje.

Het initiatief met de meeste stemmen gaat automatisch door naar de volgende ronde. De rest van de deelnemers, zowel in Nederland als in het Caribische gebied, moeten zich 17 juni presenteren aan de jury om alsnog kans te maken op een geldbedrag.

De jury kiest 2 genomineerden uit de Cariben en 8 uit Nederland en uiteindelijk drie winnaars die een bedrag van 25.000 euro winnen en een bronzen Appeltje van Oranje.

De prijzen worden in oktober uitgereikt door koningin Máxima, beschermvrouwe van het Oranje Fonds.