dinsdag 12 september 2023 01:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 juni 2023

De afdeling Georganiseerde Misdaad van de politie heeft woensdag zes mannen opgepakt voor drugs- en wapenbezit. Dit gebeurde naar aanleiding van invallen bij de woningen van de mannen, in verband met een onderzoek naar een drugszaak. 

Volgens Korps Politie Curaçao zijn er bij de invallen, naast drugs en zeven wapens, ook spullen gevonden waarmee drugs geprepareerd kan worden. Daarbij kwam de politie nog een hoeveelheid cash geld tegen, navigatieapparatuur, mobiele telefoons en een gestolen auto.

Het gaat om twee mannen van 41 jaar, twee mannen van 32 en twee mannen van 25. Alle zes verdachten zijn voorgeleid aan de officier van justitie. Na het eerste onderzoek, kon de 32-jarige man het politiebureau verlaten.

De vijf anderen blijven vastzitten zolang het onderzoek bezig is.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram