dinsdag 12 september 2023 01:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 juni 2023

De uitzending van Op de Klippen, het radioprogramma dat elke zaterdagmiddag wordt uitgezonden door het Bonairiaanse station Mega Hit FM, was dit keer een samenzijn onder collega’s. Presentator Cas de Ruiter schoof aan en praatte het hele programma mee over alles wat er op tafel kwam.

Nu staat Cas bekend om zijn vrij stevige en kleurrijke taal in zijn vaste zaterdagavondprogramma, dus er waren onder de andere collega’s weddenschappen afgesloten hoeveel schuttingwoorden er deze zaterdagmiddag over tafel zouden gaan. Degenen die een hoge schatting hadden gemaakt, kwamen echter bedrogen uit. Het aantal bleef namelijk op nul staan.  

Dat betekende echter niet dat het een zouteloos gesprek werd. Cas is namelijk iemand die duidelijk voor zijn mening uitkomt en bereid is om zijn standpunten te verdedigen. Dat leverde een aantal mooie discussies op.

Naast Cas kwam ook Fernando Nava langs. Hij gaat samen met Michael Pocorni op 6 juni een aantal Danki-talks houden. Dit zijn motivatiebijeenkomsten waar de kracht van dankbaarheid wordt uitgelegd. De toegangsprijs zal niet uit geld bestaan, maar mensen moeten 2 kg ongekookte pasta of rijst meenemen. De opbrengst wordt geschonken aan de stichting Krusada.

Tussendoor worden er zoveel mogelijk nieuws en actualiteiten van de afgelopen week doorgenomen. Daarbij maakt Martijn Hisschemöller zich boos over staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66). Zij probeert volgens de presntator het geblunder van Den Haag rondom de bijna instortende klif op Statia af te schuiven op het lokale bestuur van het eiland.

Dus ook deze week: pak een goed glas drinken, neem wat lekkers te knabbelen, zoek een lekkere stoel uit en laat al het nieuws van dushi Boneiru over je heen komen

Gasten: Cas de Ruiter en Fernando Nava.
Presentatie: Michiel van Bokhorst en Martijn Hisschemöller.

Luister de Podcast hier.-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram