maandag 11 september 2023 22:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 juni 2023

De politie heeft maandagavond 31 mei drie mannen opgepakt na een overval op een restaurant aan de Winston Churchillweg. Volgens Vigilante gaat het mogelijk om drie medewerkers van de McDonalds, die een overval pleegden op hun eigen werkvloer.

Bij aankomst van de politie, zijn de drie mannen meegenomen naar het bureau. Het gaat om een verdachte van 18 jaar en twee van 19 jaar. De politie heeft na de arrestatie de huizen van de mannen doorzocht. Wat daar de uitkomst van is, is niet bekend.

De verdachten zijn voorgeleid en zitten nog vast, terwijl er verder onderzoek wordt gedaan. 

Beeld: Vigilante
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram