dinsdag 12 september 2023 10:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
2 juni 2023

De laatste voorbereidingen voor Caribbean Sun Splash waren vrijdagochtend nog in volle gang. De voorraad drankjes werd het terrein op gereden, het geluid werd voor een laatste keer gecheckt en enkele details werden nog toegevoegd.

Caribbean Sun Splash begint vrijdag om 18.00 uur. Zaterdag gaan de deuren vanaf 13.00 uur open en vanaf 14.00 uur is er muziek op de dj-stage te horen. Het feest barst om 15.00 uur volgens de organisatoren helemaal los, dan zal de mainstage geopend worden. Naast muziek kan het publiek ook los gaan bij Arts & Craft.

Carmela Poleon van de organisatie van het festival gaf Nu.cw een rondleiding over het terrein en vertelde hoe de voorbereidingen zijn verlopen en wat het publiek kan verwachten.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram