donderdag 14 september 2023 03:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 juni 2023

‘El secreto de Paco’, een beginnerscursus Spaans, is gelanceerd. De lesmethode is uniek, omdat het lees- en oefenboek via kleuren en andere visuele situaties de eerste stappen van de Spaanse taal aanleert. 

Schrijfster Amaya Gasull Fernández de Igoroín schreef al meerdere lesmethodes, waaronder een aantal in gebruik zijn op scholen op het eiland. Ze laat weten dat haar nieuwe boek geschikt is voor alle leeftijden. 

Met de kennis die ze heeft opgedaan met haar andere lesmethodes, heeft Gasull Fernández goede hoop dat dit boek ook zal aanslaan. Ze organiseert zaterdag om 10.30 uur een boekevent bij Bruna. Ze hoopt de bezoekers dan kennis te laten maken met haar nieuwe, innovatieve idee. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram