donderdag 14 september 2023 03:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 juni 2023

Twee werknemers van Damen Shiprepair zijn donderdag gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Betrouwbare bronnen melden aan Nu.cw dat de arm van een van de mannen bij een reparatie tussen een schroefboormachine kwam. 

De twee waren gaten aan het boren in staal, bij schepen die ter reparatie lagen aangemeerd in de dok. Een ander personeelslid, dat ook aan het boren was, kreeg het stuk staal tegen zich aan. Hij liep daarbij gekneusde ribben en een hoofdwond op. 

Beide personen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met ze gaat, is niet bekend. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram