donderdag 14 september 2023 03:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
2 juni 2023

Het Legends Football Tournament gaat vrijdag van start, waar oud-talenten van Ajax het opnemen tegen Curaçaose, Colombiaanse en Braziliaanse spelers. Bekende namen zoals Ronald de Boer, Edwin van der Sar en Brutil Hosé zullen tegenover elkaar staan.

De voorrondes worden vrijdag en zaterdag gespeeld in aanloop naar de finale die zaterdagavond wordt gespeeld. Het toernooi start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Ook zaterdag worden er nog verschillende wedstrijden gespeeld. Elke match duurt twee keer vijftien minuten en vindt plaats op Curaçao Airport Venue.

Het evenement wordt georganiseerd door het CTB in samenwerking met Ajax om sport te stimuleren.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram