dinsdag 12 september 2023 10:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
1 juni 2023

Drie medewerkers van Aquarian Pet Store zijn woensdag veroordeeld tot tachtig uur taakstraf en drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Het drietal heeft zich volgens de rechter schuldig gemaakt aan verduistering van goederen en geld binnen het bedrijf.

Het gaat om een 25- en 26-jarige vrouw en een 57-jarige man die in november werden opgepakt en tien dagen vast hebben gezeten. Zij zouden hebben samengespannen om de goederen en het geld te ontvreemden.

De eigenaar van de winkel beschuldigde hen van het ontvreemden van 150.000 gulden, echter kon dit volgens de rechter op geen enkele manier bewezen worden. De drie ex-werknemers zouden volgens de eigenaar regelmatig de internetverbinding hebben verbroken, waardoor zij buiten de kassa om konden werken.

De man en twee vrouwen zijn nog nooit eerder in aanraking geweest met justitie, waar de rechter rekening mee heeft gehouden bij zijn uitspraak. Ze hebben een proeftijd van drie jaar.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram