donderdag 14 september 2023 03:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
1 juni 2023

Edwin van der Sar speelt mee met het Legends Football Tournament zaterdag en zondag, bevestigt de organisator Herman ‘Manchi’ Harms aan Nu.cw. Door het opstappen van Van der Sar als algemeen-directeur van Ajax werd zijn deelname onzeker.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er donderdagavond een ‘Meet & Greet' met de spelers. Voetballers als Ronald de Boer, Brutil Hosé en Fabricio Carvalho zullen aanwezig zijn. De oud-spelers van Ajax spelen tegen Curaçaose, Colombiaanse en Braziliaanse spelers. De Legends nemen het als landenteams tegen elkaar op. Op beide avonden komen alle teams in actie.

Eerder was het nog onzeker of Van der Sar bij het toernooi aanwezig zou zijn. De voormalige doelman en inmiddels oud-algemeen directeur van Ajax liet dinsdag via een persbericht weten ‘op te zijn’ en zijn functie na elf jaar neer te leggen.

De Meet & Greet vindt tussen 19.00 uur en 20.00 uur plaats bij het Curaçao Airport Venue, waar ook de wedstrijden gespeeld worden. De toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram