donderdag 14 september 2023 04:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 mei 2023

Verschillende partijen hebben vrijdag vergaderd over de toekomst van het midden- en kleinbedrijf (MKB). De Sociaal-Economische Raad (SER) ontving ADECK, die opkomt voor de belangen van het MKB. Volgens SER verliep de avond constructief en voorspoedig.

Onderwerpen van gesprek waren de doorstroming in ondernemerschap, een makkelijkere financiering voor de MKB en verduurzaming in het werkveld. ADECK heeft haar toekomstvisie gedeeld, waar SER zeer geïnteresseerd in was. Voor beide partijen was het duidelijk dat MKB een grote rol heeft op het eiland, vooral als het gaat om het realiseren van werkgelegenheid.

Daarnaast was het duidelijk dat er ingezet moet worden op de samenwerking tussen het MKB en de regering, om uitdagingen aan te gaan en kansen te creëren. De organisaties laten weten dat het voor iedereen van belang is om in de komende periode een positieve bijdrage te blijven leveren, met de ambitie om de economische situatie op Curaçao gezond te houden.  

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram