dinsdag 12 september 2023 20:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Sanne van den Boomen
|
31 mei 2023

Het is onduidelijk of Edwin van der Sar na zijn vertrek bij Ajax meedoet aan het Legends Football Tournament zaterdag en zondag. De organisator van het toernooi, Herman ‘Manchi’ Harms, verklaart tegenover Nu.cw nog geen bevestiging van Van der Sar te hebben ontvangen.

Verschillende oud-spelers van de Amsterdamse club nemen het op tegen Curaçaose, Colombiaanse en Braziliaanse spelers. Voetballers als Ronald de Boer, Brutil Hosé en Fabricio Carvalho zullen aanwezig zijn.

Van der Sar was sinds 2013 terug bij Ajax als directeur marketing, waarna hij drie jaar later promoveerde tot algemeen directeur. Na elf jaar besluit de topman op te stappen. In een persbericht gaf Van der Sar aan 'op te zijn'.

De oud-doelman draagt zijn taken per 1 juni over aan zijn collega-directieleden.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram