dinsdag 12 september 2023 03:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 mei 2023

Het project werken leren van Vivente SBO kan op grote belangstelling rekenen, dat blijkt uit de eerste informatiesessie over het programma van de SBO-school en uitzendbureau Impacto. 

Vivente en Impacto zijn van plan in september van start te gaan met het project waarin drie praktijkgerichte opleidingen worden aangeboden. Opleidingen die worden aangeboden zijn: kok SBO-niveau 2, zelfstandig werkend kok SBO-niveau 3 en gastheer of vrouw SBO-niveau 3, 

In de toeristen- en horecasector is grote behoefte aan goed opgeleid personeel. Chata wees eerder op het tekort aan personeel, wat alleen maar nijpender zou worden zodra alle bouwprojecten voor hotels en vergelijkbare projecten zijn afgerond. Daarom zetten Vivente SBO en Impacte de komende tijd de campagne voort om zo veel mogelijk jongeren aan te trekken die op zoek zijn naar een baan en deze opleidingen willen volgen. Hiervoor zullen meer informatieve bijeenkomsten worden georganiseerd. Wanneer deze zullen plaatsvinden, is nog niet bekend.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram